Loading...

Please wait ...

Remonti Plovdiv LTD logo logo
R

Remonti Plovdiv LTD

This professional is currently unavailable.
You can request reply and they will reach out as soon as they can.

About

Ние сме екип с дългогодишен опит в строително-ремонтните услуги. Извършваме широк набор от вътрешни и външни ремонтни услуги за Вашият дом, в обществени, жилищни и бизнес сгради.
За всеки възложен на нас обект, правим цялостен и обстоен оглед и прецизен анализ на заявения от клиента проект за ремонт на апаратамент, къща, обществена сграда, ремонт на баня, или друго помещение.

Show more

Reviews

Leave a review

Be the first to leave a review for Remonti Plovdiv LTD.

Services

Като майстори за цялостни ремонтни дейности, предлагащи всички изброени услуги ние знаем колко е важно всеки изпълнен от нас ремонт да бъде извършен единствено и само по професионален начин, на добра цена и в уговорения срок. За всеки ремонт, който ни възложите да изработим, нашият екип влага изцяло своят професионален опит и отговорно отношение към Вас и Вашият проект. Стремим се максимално точно и прецизно да изпълним всяка една възложена задача от Вас, свързан с необходимите ремонтни дейности и поставени задачи във Вашия проект. Нашата мисия е да пресъздадем с професионално обслужване и качествена работа желаната от Вас нова стилна и модерна визия за Вашия апартамент, къща, баня, офис, а Вие да се радвате на новия уют и комфорт около Вас

Още във началото на един основен ремонт в повечете случаи се налага къртене и отстраняване на отпадъчни и ненужни материали, за да бъдат положени новите материали. Къртим стари плочки, мивки, тоалетни, вани, мозайка, мазилка, фаянс, бетон, комини, тухлени/панелни/бетонни стени, YTONG, гипсокартон, както и осигуряваме отвори за врати и прозорци.

Наред с строителните ремонти мебелите са изключително важни в за обновяването на всеки дом, офис или магазин. Сглобяването на мебели е трудоемък и сложен процес, а и понякога доста труден. Може да разчитате на нас за и за тази не лека задача.

Екипът ни от електротехници изпълняват бързи и качествени електроуслуги в гр. Пловдив и близките населени места. Проектираме ел. ектоинсталации по индивидуални проекти (без значение от вида на мрежата - домашна или корпоративна), а също и структурно-мрежово окабеляване. Извършваме изграждане на нови ел .инсталации или ремонтираме остарели, както и по-дребни електроремонти като смяна на ел. табла, предпазители, монтаж на контакти, ключове, осветителни тела, полагане на кабели и кабелни трасета и др.

Извършваме ВиК ремонти, подмяна и новоизграждане на водопреносни инсталации във всякакъв вид сгради и открити плочщи.Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна и добре структурирана ВиК инсталация.

Извършваме полагане на познатите вътрешни и външни замазки. Извършваме монтаж всички видове подови настилки и стенни облицовки от гранит, мрамор, технически камък, ламинат, масив, фаянс и мн. други.

Twitter