Loading...

Please wait ...

Eltehnik Plovdiv logo logo
E

Eltehnik Plovdiv

Multiple locations

This professional is currently unavailable.
You can request reply and they will reach out as soon as they can.

About

Повече от 25 години опит
в областта на електроремонтите
Имаме дългогодишен, практически опит и реализизирани голям брой ремонти.
Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, къртене на кабелни канали и отвори, монтаж на ключове и контакти, работа с осветителни тела, електроремонти на електроуреди и много други.

Show more

Reviews

Leave a review

Be the first to leave a review for Eltehnik Plovdiv.

Services

При извънредни ситуации, свързани с електрически проблеми и аварии може да разчитате на нас. Извършваме бързо диагноститциране на проблеми в електрически и мрежови инсталации за прекъснати кабелни връзки и проводници, изгорели крайни електрически консуматори, ел. контакти и предпазители, къси съединения и отечки на проводниците. Бързо съдействие от опитни електротехници

Как работим
В нашите страници за връзка с нас сме предоставили мобилен номер, както и email адрес и кратка контактна форма, в които може да опишете проблема си. В случай, че ситуацията е неотложна и решаването на проблема трябва да стане по най-бързия начин е добре да се обадите на някой от посочените телефони, за да реагираме веднага.

Извършваме детайлно проектиране на електроинсталации в домашна и корпоративна среда

Извършваме изграждане, монтаж и окабеляване на електроинсталации във всякакакъв тип сгради, както и ремонт и подмяна на съществуващи ел. инсталации

Осигуряваме вътрешно и външно електро и мрежово окабеляване на въздушни и подземни кабелни трасета. Монтаж на розетки

Съдействаме за бързото диагностициране на електро и мрежови инсталации, което включва откриване на прекъснати проводници, къси съединения и др.

Извършваме монтаж, ремонт и подмяна на електрически и разпределителни електро-табла

Може да разчитате на нас за всякакъв тип електромонтажи - монтаж на ел. ключове, ел. контакти, осветителни тела, led осветление и др.

Twitter