Poulsen - Kostvejlder - Ballerup, Capital Region of Denmark, Denmark

Niels Poulsen

Ballerup, Capital Region of Denmark, Denmark

Services

Kostvejlder

Summary:

Niels Poulsen Jeg er uddannet zoneterapeut, kinesiolog, ørerakupunktør og shiatsu- massør, hypnoseterapi. Og afholder foredrag om:nøglen til bedre livskvalitet og overskud i hverdagen. Jeg har gennem min uddannelsesmæssige baggrund, samt ud fra min

Work History

Mentalt Coaching

Team One Lotus Sports Consulting

November 2011 - November 2011

Mental trænere:speciale inden for sport

Team One Lotus Sports Consulting - Talent Uvikling

--------------------------------------------------------------------------------


Team One Lotus Sports Consulting

Vi gør din drøm til virkelighed
Speciale: Sports coaching,vi sætter focus på hvordan du når dit mål,vejledning i korrekt ernæring,Vi er et team bestående Niels Poulsen og Kim Boye.

Niels Poulsens baggrund er Kampsport og uddannet alternativ behandler med over 25 års erfaring med en sund kosts positive indvirkning på kroppen og psyken.
Samt Hypnoseterapi og Sportsskader.Kim Boyes baggrund er tidligere profesionel fodboldspiller og arbejder nu også med stor dygtighed med unge mennesker for at hjælpe dem på rette vej igen.
Du er velkommen til at kontakte Team one Lotus se vores hjemmeside www.teamonelotus.dk

kost vejleder og personlig udvikling

Lotus Helsecenter

July 1985 - July 1985

Jeg har med mere 25 års erfaring skabt mit eget koncept som lægger op til at skabe balance og harmoni i de fysiske,psykiske og kemiske aspekter i relation til dig selv og dine omgivelser.
Jeg holder foredrag og underviser i mit koncept.
Jeg er medforfatter til bogen "Maven i balance"

Owner

lotushelsecenter

September 1979 - September 1979

Lotus Helsecenter

Projects

Vejrtrækning Liggende

Ved at trække vejret ind langsomt nede fra bugmuskulaturen, vil den nederste hånd bevæge sig først. Den dybe vejrtrækning skulle også gerne mærkes omme bag i ryggen. Lige som en ballon skal man kunne udvide sig i alle retninger. Arbejd på at din vejrtrækning bliver længere og længere, specielt ud­åndingen. Hold en kort pause efter udåndingerne. - See more at: http://www.lotushelsecenter.dk/hvad-e...

Vigtigheden af den dybe vejrtræning med bugmusklerne

Vejrtrækningens betydning er ofte totalt overset, rigtig mange trækker vejret overfladisk fra brystkassen på grund af stress.,

60% af kroppens affaldstoffer udåndes gennem munden. 25 % gennem huden, og 15 % udskilles gennem afføring og urin.

Åndedrættet er tæt forbundet til psyken og kroppen, så når du f. eks. bliver stresset, bliver vejrtrækningen kort og overfladisk, kroppens muskler spænder op, du mister overblik og koncentrationen.

Hvorfor: Fra naturens side harr vi fået indbygget den dybe vejrtrækning med mellem­gulvet, Kig på spædbørnene og dyrerne når de sover, og se hvordan de trækker vejret.

Ca 5 cm under navlen er dit balance­punkt fysisk og psykisk. Når du bukker forover, er det balancepunktet mellem over- og underkroppen.

Hav opmærksomhed på punktet under navlen, det hjælper med til at have overblik og virker antistressende. Når du holder fokus og trækker vejret på den rigtige måde helt nede fra” maven”mellemgulvet (diafragma) er vejrtrækningen med til at ilte krop­pen og komme af med affaldsstoffer, (du kommer helt ud i lungespidserne). Det påvirker syre/basebalancen i krop­pen gunstigt, og forbedrer desuden cirkulationen i tarmene.

Når du trækker vejret oppe i brystkas­sen, kommer du i kontakt med stressen (en naturlig refleks vi alle er født med). Angst, frygt og bekymring gør at man ikke kan overskue situationen. Kroppen syrer til og spænder op, du mister over­blik. Stressen bor altså i den øverste del af kroppen.

Hvordan: Lig ned og læg en hånd på bry

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?