Nielsen - Dog Trainer - Roskilde, Denmark

Nette Nielsen

Roskilde, Denmark

Services

Dog Trainer

Summary:

Jeg arbejder som frivillig på roskilde dyreinternat hos dyrenesbeskyttelse hvor jeg aktivere og træner almindelig lydighed med de hunde der har brug for at lære at kommunikere og lytte til os mennesker.

Jeg massere hundene som del af træningen da kontakten er meget vigtig for et godt samarbejde, for det er det vi arbejder os hen i mod, at vi skal lære at samarbejde og bruge de evner vi har hund som menneske. Så vi kan arbejde os ud af vores begrænsninger og finde vore fulde potientiale.

Work History

SSH

Personlig assistent

Frivillig

Dyrenes Beskyttelse

Frivillig

Dyrenes Beskyttelse

Jeg arbejder som frivillig på Roskilde dyreinternat, hvor jeg træner alm lydighed og motionere de meget aktive hunde. Og selvfølgelig massere jeg hundene for at give dem ro og afstresse dem i et i forvejen stresset milijø.
Det er et utrolig givende arbejde og jeg håber at kunne hjælpe så mange hunde jeg kan med at få et nyt og blivende hjem.

Projects

carlo

Carlo som er en dejlig doberman er gået i skarp træning, da han har være på internatet i snart 4 mdr så vi arbejder på at bliver så dygtig som muligt så det bliver nemmere for carlo at komme ud i et nyt hjem.

Qualifications & Certifications

Heste massør

Heste massør

Heste Massør

Heste Massør

Dansk Eksamineret hundemassør

Dansk Eksamineret hundemassør

Hjørring privat real

Social og sundhedsskolen i Hammer Bakker

Happy Horse Center

Dansk Eksamineret hundemassør DEH v/dyrlæge Bente Iversen

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?