Lejon - Montessori Teacher,Bild O Form.Rytmik.Musik.Matte - Varberg, Sweden

Services

Montessori Teacher,Bild O Form.Rytmik.Musik.Matte

  • Full time
  • Part time
  • One time
  • Contract
  • Temp

Summary:

Har arbetat med all material som ingår i en Montesorriförskola. Är flexibel, kan ha många bollar i luften är inte rädd för utmaningar. Kan både planera, när det gäller bild o form ,rytmik, musik men om det skulle behövas ändras på sysselsättning, dag, tid, så är det inga problem för mej. När det gäller matte kan jag både arbeta med detta med enskilt barn eller med några barn tillsammans. Även arbeta med matte i samlingen , t ex med mattepåsar,klassificering, m m.

Work History

pedagog

Varberg Montessori

January 2013 - August 2013

Jobbade som pedagog i en småbarnsgrupp, 12 barn 1-3 år i 6 månader. Arbetade med alla sysslor som hör till i en småbarnsgrupp. Hade egna samlingar, sångstunder, vilade med barnen. Läste sagor, spelade spel,lekte olika rollspel.Gjorde olika material som passade in på en småbarnsgrupp.Målade med barnen. Åt frukost, lunch,mellanmål med barnen. Hade utevistelse med barnen på gården. Vi lekte i sandlådan, planterade olika växter och blommor tillsammans. Målade på stora papper ute. Arbetade cirka en månad med barn i åldern 3-5 år. Arbetade med 3 åringarna . med att visa hur man använder materialet. Arbetade även med 4-5 åringarna med deras planeringar, matte. språket och kulturen. .

Projects

Tema Vatten

Det var 3 barn i åldrarna 2-3 år. Vi hällde kolsyrat vatten i en flaska och lade i russin för att se vad som hände! Barnen undrade varför russinen åkte upp till ytan och hade bubblor runt omkring dem! Barnen tittade hela tiden och undrade vad som hände med russinen. Var med hela tiden, tyckte det var jättespännande!

Qualifications & Certifications

Barnskötare 0.-12 år

komvux

komvux och St.Nicholas Trainaer

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?