Bernemo - Project Manager - Stockholm, Sweden

Monica Bernemo

Stockholm, Sweden

Services

Project Manager

Summary:

Snabb och idérik.
Jag tror att mina personliga egenskaper, som kombineras med en stor ödmjukhet, min entusiasm och främst min förkärlek till att ge bra service har gjort att jag har fått ta över fler och fler ansvarsområden på mina tidigare arbeten.

Sammanfattningsvis är jag en initiativrik och engagerande som värdesätter möjligheten att ta eget ansvar i arbetet, samtidigt som jag trivs med att jobba tillsammans med andra människor. Jag älskar utmaningar och känner ödmjukhet inför sådana och tror att min kompetens, stresstålighet, entusiasm och lätt att hålla många "bollar" i luften har varit till min fördel.

Work History

Owner

B2B Production

Leverantör och samordnare av stora och små event mot större kunder exempel: Telia, Tidningen Mobil, Nokia, Nokia Siemens Networks.
Som egen företagare är jag kreativ, målmedveten och alltid presterat på högsta nivå, därav mitt goda rykte inom telekombranschen

Projects

Produktionsledare

Koordinator till Nokias 13 distriktchefer Sverige och Norge
Mr Shopper ansvarigmed kunder: Shell, Panasonic, Comviq, Systembolaget, Svenska Spel

Projektledning

Mobilkomposten. Ett miljöprojekt som gick ut på att återvinna gamla mobiler och tillbehör. Samt öka miljötänk hos konsumenter, återförsäljare. Pengarna som det återbringade gick till Plan.

Mässexperten

Framtagning av mässmaterial, give aways, design av mässmonter samt uppbyggnad

Projekt Manager

Nokia Oops Cup, Skandinaviskt
NSN CXO event
Säljtävlingar
Gala premiärer

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?