MacAi - Butcher - Novi Sad, Vojvodina, Serbia

Milan MacAi

Novi Sad, Vojvodina, Serbia

Summary

Dobar dan.Ja se zovem Milan Macai,imam 33 godine.Zivim u Srbiji,ozenjen sam imam cerku koja ima 3 godine.Profesionalni sam mesar,trenutno bez posla.Voleo bih se zaposliti u inostranstvu.Imam 10 godina radnog iskustva u klanicnoj industriji i u konfekcioniranju,pandlovanju i obradi svinjskih i junecih polutki.Radio sam i na linijama klanja svinja i goveda,kasnije sam bio poslovodja tih odeljenja.Verujem da cete razmotriti moju poruku i ako Bog da pozvati me ili me primiti da radim kod vas.Unapred hvala.Od vas zavise moja buducnost i buducnost moje porodice.

Services

Butcher

Summary:

Dobar dan,ja se zovem Milan Macai.Profesionalni sam mesar.Posedujem i sertifikat USDA.Znam da radim na svim pozicijama na liniji klanja svinja,liniji klanja junadi.Pandlovanje i rasecanje svinjskih i junecih polutki.Imam 10 godina radnog iskustva.

Work History

Mesar na liniji klanja svinja,na liniji klanja junadi,rasecanje i pandlovanje svinjskih i junecih polutki,poslovodja pandleraja

Industrija mesa Toploa Backa Topola,Srbija

September 2006 - December 2013

Posedujem sertifikat za rasecanje svinjskih polutki na USDA nacin,to jest na Americki nacin rasecanja mesa.

Qualifications & Certifications

Srednja skola mesar

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?