Jessen - Social Media Marketing - Gistrup, Nordjylland, Denmark

Mia Jessen

Gistrup, Nordjylland, Denmark

Services

Social Media Marketing

Summary:

Social Media Marketing, Facebook marketing, Facebook content plan, Concept developing, Web design, Event planning, Marketing coordinator, Event coordinator etc.

Work History

Koordinator og Personlig assistent

BOARD GOVERNANCE A/S

November 2011 - November 2012

Mine primære arbejdsopgaver dækkede over: Ekstern kommunikation, udarbejdelse af markedsførings- og uddannelsesmateriale, hjemmeside opdatering, uddannelsesadministration samt koordinering og planlægning af alt, hvad der har med uddannelsesafholdelse at gøre.  

Oplevelsesdesigner og Social Media Konsulent

WOMEN IN BUSINESS, Kvinder i medvind

October 2011 - November 2011

Implementere Facebooksiden tilknyttet netværket "Kvinder i medvind" samt at skabe indhold til denne på konferencen "Kvinder i medvind" nov. 2011. Indsamling af videointerviews og billeder under konferencen samt redigering og udsendelse af dette materiale efterfølgende.

User Experience konsulent

Skagen By- og Egnsmuseum

May 2011 - May 2011

Test og slutevaluering af "Skagen Odde Interaktionsprojekt". Herunder test af de digitale løsninger, der omfatter en multitouch-løsning på Microsoft Surface samt smartphone-applikationen Tastris. Oplevelsesløsningen er udarbejdet af Digitales (AM Production A/S), hvorfor de naturligvis var en del af evalueringen.

Praktikant ved reklamebureau

SHRPA

October 2010 - January 2011

En større dataindsamling og analysearbejde blev udarbejdet med titlen "Kommunernes brug af digitale medier". I samarbejde med Frederikshavn kommunale Tandpleje blev der udviklet et digitalt oplevelseskoncept.
Testning og evaluering af oplevelsesinstalleringer og markedsføringskoncepter.

Facebook konsulent

Aalborg Events, Aalborg Cityforening og Aalborg Kommune

February 2010 - August 2010

I forbindelse med mit 8. semesters projekt havde samarbejdet til formål at tiltrække målgruppen 7. til 10.- klasse til festugen "Aalborg i Rødt" via Facebook. At skabe aktivitet til og vedligeholde Facebooksiden var en stor del af arbejdet.

Promoter

Promoters, levende markedsføring

June 2008 - January 2010

Arbejdet bestod i visuel og levende markedsføring af produkter/brand identitet. Tilegnede kompetencer i arbejdet var bl.a. at opnå motivation ved individuelle arbejdsopgaver samt kunsten at sætte sig hurtigt ind i et produkts kvalitet og værdier for dernæst at formidle disse videre.

Waitress, Bartender

The Bench, Manchester UK

January 2005 - April 2005

Servicemedarbejder på kassekontor og i kundeservice

Dansk Supermarked, Bilka Skalborg

January 2005 - November 2011

Ansat som servicemedarbejder på både deltid og i perioder på fuldtid. Jeg beskæftigede mig med den daglige drift i serviceafdelingen, der dækker over: kasselinjen, kundeservice og kassekontoret. Mine primære arbejdsopgaver bestod i at koordinere pauseafvikling samt arbejdsfordeling af de øvrige ansatte i afdelingen, pengehåndtering samt at udrede problemer, der måtte opstå ved varekøb eller ved varereturnering.

Waitress

Hawet, Blokhus (restaurant)

May 2004 - September 2004

Waitress, Bartender, Cleaner

Danebury Hotel, Andover UK

October 2004 - December 2004

Qualifications & Certifications

Cand.It

Aalborg Universitet

Bachelor

Aalborg Universitet

Exchange student

Lingnan University

HHX

Aalborg Handelsskole

Folkeskolen

Dover Court Preparatory School

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?