Lindebrant - Project Management - Nacka Östra, Sweden

Lisbeth Lindebrant

Nacka Östra, Sweden

Services

Project Management

Summary:

Jag har arbetat som (i huvudsak) projektledare sedan 1995.
Jag är resultatinriktad, tillräckligt strukturerad för att ha projektet under kontroll. Jag är bra på att få med mig projektgruppen i arbetet. och ser mig själv som en bra ledare.
Exempel på de projekt jag arbetat med är projekt på GE Money Bank för att implemetera ett CRM-system i säljorganisationen.
på GE Money Bank har jag också drivit projekt som syftade till att 'off shora' konsulter från Indien som skulle skickas hem och fortsätta arbeta för GE från Indien. Projektet innehöll avtalsskrivande, infrastruktur och juridiska frågor.
Har för c a ett år sedan drivit projekt på Arbetsförmedlingen som handlade om att införa nya rutiner runt behörigheter och ett nytt behörighetssystem.
I nuvarande uppdrag är jag projektledare på Scania IT.

Work History

testledare och kravanalytiker

Konsultprofil för Lisbeth Lindebrant

Lisbeth Lindebrant är en senior konsult med gedigen bakgrund från fler branscher, främst bank- och finans, detaljhandel. Hon har i dessa branscher verkat bl a i rollerna projekt- testledare och kravanalytiker.
Lisbeth har erfarenhet av IT-branschen sedan 1987, då hon började som Cobol-utvecklare.

Hon har främst haft uppdrag i beställar- och utvecklings-projekt och hon har mycket god vana av att arbeta i internationella miljöer med externa leverantörer, både svenska och utländska.
Lisbeth har haft nytta av sin analytiska förmåga både i rollen som projektledare och kravanalytiker. Hon har arbetat på SEB med uppdrag att kartlägga processer för att flytta verksamhet till extern leverantör.
I hennes senaste projekt, som projektledare, arbetade hon tillsammans med kravanalytiker och interaktionsdesigner för att få fram en lösning på den webtjänst projektet byggde, vilket gav kunden största möjliga användning.
Lisbeth har certifierat sig som verksamhetsarkitekt.
Hennes gedigna erfarenhet av hur man driver projekt och leder människor gör henne mycket omtyckt i rollen som projektledare, och hon uppfattas av andra som strukturerad, närvarande, kommunikativ och positiv.
Hon stimuleras av att samarbeta med andra människor och att entusiasmera medarbetare att göra sitt allra bäst, och se dem 'växa' i sina roller. Det är viktigt för henne att projektmedlemmarna känner sig delaktiga och inser att de alla har påverkan för projektets framgång. Hon fungerar gärna som "coach" och finner stor tillfredställelse i att se att projektmedlemmarna utvecklas.
Hon passar allra bäst i roller där hon får tillfälle att sätta sig in i helheten och ta ett helhetsansvar, och på så sätt se till att uppsatta mål nås och projekt blir framgångsrika.
Lisbeth har 8 års erfarenhet av bank- och finansbranschen, 10 år inom telekombranschen och 7 år inom försäkringsbranschen, samt viss erfarenhet från resebyrå och detaljhandel.
Privatmänniskan Lisbeth tycker om att vara ute i naturen och promenera eller...

Qualifications & Certifications

Enstaka kurser

Retorik Södertörns högskola

högstadiet och gymnasiet

SAP Academy Utility

SAP Academy SD-module

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?