Lildballe Nebel - Office Clerk - Vejle, Syddanmark, Denmark

Laila Lildballe Nebel

Vejle, Syddanmark, Denmark

Services

Office Clerk

Summary:

Pasning af reception med omstillingsbord, modtagelse og registrering af gæster, kunder og forretningsforbindelser, modtagelse af betaling for medlemskontingenter og indgangsbilletter, medlemsadministration og -service, pasning og administration af mødelokaler og tekøkken, kassebetjening og -opgørelse, indkøb af bl.a. kontorartikler, vedligeholdelse af databaser, kartoteker og telefonlister, lettere bogholderi, fakturering, udarbejdelse af statistikker, kopiering, arkivering, korrespondance, post- og fragthåndtering, korrespondance på dansk og engelsk, oversættelse dansk/engelsk og engelsk/dansk, udlejning af arbejdstøj, linned og måtter, scanning og journalisering af post, salgssupport, kundeservice, ordremodtagelse og reklamationsbehandling, korrekturlæsning og renskrivning, oplæring af elever, afløsere og nye kolleger, sekretærfunktion - og meget mere.

Work History

ledig

Mig selv

From May 2010

Kontorassistent, receptionist, informationsmedarbejder

Idrættens Hus Vejle/ DGI-huset Vejle

February 2007 - April 2010

Pasning af reception med omstillingsbord, modtagelse og registrering af gæster, kunder og forretningsforbindelser, modtagelse af betaling for medlemskontingenter og indgangsbilletter, medlemsadministration og -service, pasning og administration af mødelokaler og tekøkken, kassebetjening og -opgørelse, indkøb af bl.a. kontorartikler, vedligeholdelse af databaser, kartoteker og telefonlister, lettere bogholderi, fakturering, udarbejdelse af statistikker, kopiering, arkivering, korrespondance, post- og fragthåndtering. Udarbejdelse af brugsvejledninger til bl.a. post- og fragthåndtering.

Elektronikmontrice

Devi Danfoss Floor Heating

May 2006 - February 2007

Elektronikmontage, loddearbejde, fejlfinding og -retning. Slutkontrol

Sekretær for juristen i Sygedagpengeregres

Vejle Kommune

March 2006 - May 2006

Forberedende sagsarbejde, kontakt til borgere, offentlige instanser og tredjeparter, korrespondance, telefonpasning, arkivering, kopiering, andet sekretærarbejde.

Plejeorlov

Mary & Leif Lildballe

October 2004 - June 2005

Kvalitetstid sammen med mine forældre indtil min mor døde af eftervirkningerne af en kræftsygdom.

Journalarbejder

ToldSkat

October 2003 - October 2004

Posthåndtering, scanning og journalisering af post, sags- og aktmaterialer, korrespondance, arkivering, kopiering, alm. forefaldende kontorarbejde. Omlægning af postprocedurer.

Pakkeoperatør

Schur Inventures A/S

February 2000 - November 2002

Pakning af isterningeposer, salatslyngposer, tefilterposer, kartoner, paller m.m. opstart og overvågning af maskiner.

Kontorassistent

Sygeforsikringen "danmark"

January 1995 - June 1997

Vikar. Korrespondance, udbetaling af refusion til medlemmer, kasseopgørelse, indrapportering af refusion fra apoteker, optikere og andre tredjeparter, kundeservice.

Kontorelev, all-round

SFF/FFA - Nu Frie Funktionærer

January 1993 - October 1994

Pasning af reception med omstillingsbord, vejledning af medlemmer, korrespondance, tastning af ydelseskort, kopiering, arkivering, omlægning af arkiveringsprocedurer.

Kontorassistent

ISS Linnedservice

January 1991 - January 1992

Udlejning af arbejdstøj, linned og måtter, kundeservice, reklamationshåndtering, fakturering, ajourføring af kundekartotek, beholdnings- og kørselslister, korrespondance, kopiering, arkivering, printansvarlig.

Kontorassistent

L.P. Hansen Odense A/S, Stenhuggervej

September 1983 - September 1988

Ordretelefon, salgsbackup, indkøb af tapet, vægbeklædning, maling, kontorartikler, emballage og brugskunst, korrespondance, fakturering, post- og fragthåndtering.

Ekspedient

L.P. Hansen Odense A/S

September 1979 - September 1983

Farvehandler; salg af maling, tapet, kunstnerartikler, brugskunst m.m. Vejledning af kunder, ordremodtagelse, pakning af varer til forsendelse, varemodtagelse, kasseopgørelse, opfyldning og rengøring, indkøb.

Farvehandlerelev

Stærkinds Farvehandel

September 1977 - September 1979

I lære som farvehandler.

Projects

Oversætter/tolk dansk/engelsk og engelsk/dansk

Jeg har oversat manuskripter, kursus- og foredragsmaterialer og artikler. Kurserne og foredragene har jeg tolket.

Jeg har mere end 20 års erfaring fra kontorbranchen

Jeg er superbruger af Microsoft Office-pakken og har været ansat som kontorassistent, receptionist, sekretær, informationsmedarbejder, salgs- og indkøbsassistent i forskellige virksomheder, så jeg har en solid baggrund fra kontorverdenen.

Kontorassistent

Pasning af reception med omstillingsbord, modtagelse og registrering af gæster, kunder og forretningsforbindelser, modtagelse af betaling for medlemskontingenter og indgangsbilletter, medlemsadministration og -service, pasning og administration af mødelokaler og tekøkken, kassebetjening og -opgørelse, indkøb af bl.a. kontorartikler, vedligeholdelse af databaser, kartoteker og telefonlister, lettere bogholderi, fakturering, udarbejdelse af statistikker, kopiering, arkivering, korrespondance, post- og fragthåndtering.

Farvehandler

Blanding af maling, indkøb, kundeservice, ordremodtagelse, pakning til forsendelse, varemodtagelse, opfyldning, oprydning, rengøring, kasseopgørelse.

Receptionist/informationsmedarbejder/kontorassistent

Senest har jeg været ansat hos Idrættens Hus, Vejle/DGI Huset Vejle som receptionist/informationsmedarbejder/kontorassistent, først i billetsalget, siden i receptionen.

Superbruger på Microsoft Office pakken

Opgraderet til Office 2010 i juni 2012

Indkøbsassistent

Jeg har været sekretær for indkøbschefen i en produktionsvirksomhed indenfor plastikemballage, og jeg har været indkøbsassistent i en en gros farvehandel. Mine ansvarsområder har været maling, tapet, vægbeklædning, emballage, råvarer, kontorartikler, brugskunst.

Qualifications & Certifications

Nyborg-Kerteminde Handelsskole

kerteminde borger og realskole

Skillpages has been acquired by Bark.com!

Bark.com is pioneering the way people find local services. Skillpages is the world’s premier directory of service providers.

Find out more

Are you sure that you want to leave?