Loading...

Please wait ...

Osnoven Remont Plovdiv LTD logo logo
O

Osnoven Remont Plovdiv LTD

Multiple locations

This professional is currently unavailable.
You can request reply and they will reach out as soon as they can.

About

Ние сме висококвалифицарани майстори за цялостни, строителни ремонти в гр. Пловдвив и област Пловдив. Предлагаме широк набор от всякакви видове вътрешни и външни ремонти и довършителни услуги за жилища и обществени сгради. Имаме огромен опит в ремонтите на баня и мокри помещения.

Show more

Reviews

Leave a review

Be the first to leave a review for Osnoven Remont Plovdiv LTD.

Services

КЪРТЕНЕ
ЧИСТЕНЕ, ИЗВОЗВАНЕ
КЪРТЕНЕ НА ОТВОРИ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ
Къртене, чистене и извозване на отпадъчния материал. Демонтаж на стара санитария, стари врати и прозорци. Къртене на отвори за врати и прозорци.
Къртим стари плочки, мивки, тоалетни, вани, мозайка, мазилка, фаянс, бетон, комини, тухлени/панелни/бетонни стени, YTONG, гипсокартон;
Къртим стара дограма и врати;
Почистваме и извозваме отпадъчните материали;

Демонтаж на стара ВиК инсталация. Подмяна и ремонт на цялата водопреносна мрежа в жилищни и обществени помещения. Смяна на вертикални и хорисонтални щрангове. Монтаж на мивки, смесители, душ системи, вани и др. елементи от банята. Монтаж на структури за вграждане. Смяна и монтаж на водомери. Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални машини.
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
ВИК УСЛУГИ
ВОДОПРОВОДЧИК
ДЕМОНТАЖ НА СТАРА ВИК ИНСТАЛАЦИЯ. ПОДМЯНА И РЕМОНТ НА ЦЯЛАТА ВОДОПРЕНОСНА МРЕЖА В ЖИЛИЩНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ.
Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна и добре структурирана ВиК инсталация.
Демонтаж на стара санитария и подмяна на елементи от водопреностната мрежа;
Изграждане, ремонт и подмяна на ВиК инсталации, тръбопроводи и техните компоненти;
Монтаж на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета, структури за вграждане;
Вграждане и монтаж на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти;
Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини;
Монтаж на водомери.

Ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации. Смяна. ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, резервно захранване и др. Монтаж на захранващи кабели на електроуреди. Структирно окабеляване, монтаж на розетки.
Електро и структурно окабеляване
Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване. Мрежово и комуникационно окабеляване. Изграждане на системи за видео наблюдение. Монтаж на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др. Проектиране и изграждане на TCP/IP компютърни мрежи.

Ел. услуги / Ел. техници Пловдив www.eltehnik.eu

Професионални електроуслуги Пловдив www.eluslugi.bg
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
ЕЛЕКТРО УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ
ПРОЕКТИРАМЕ И ИЗГРАЖДАМЕ СИГУРНИ И ДОБРЕ СТРУКТУРИРАНИ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ ВЪВ ВСЯКАКВИ ПОМЕЩЕНИЯ, ДВОРНИ МЕСТА И ВЪНШНИ ОБЕКТИ
Ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации. Смяна. ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, резервно захранване и др. Монтаж на захранващи кабели на електроуреди. Структирно окабеляване, монтаж на розетки.
Ремонти и монтажи на електрически табла;
Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.;
Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
Електроремонти на общи жилищни сгради.
Изграждаме качествени и добре структурирани електроинсталации


Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, поставяне на ключове и контакти, работа с осветителни тела, електроремонти и много други.
Изграждаме качествени и добре структурирани електроинсталации
Електроинсталацията е един от основните елементи на всяка сграда. Затова е изключително важно тя да бъде изградена качествено и професионално от компетенстни ел. техници. Електро инсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се полага всичко останало.
При изграждането на една нова електроинсталация е много важно да си представите и какво точно желаете – целия Ваш дом с обзавеждането, аксесоарите и електроуредите, за да можете да определите къде ще бъдат всички консуматори на електричество – осветителни тела (полюлеи и плафони, лунички, стенни аплици, скрито осветление , осветление на огледалото в банята, терасите и т.н.), всички електроуреди (печки, перални, климатици, хладилници, контакти и ел. ключове и контакти около кухненския плот, led осветление, аспиратор, контакти на терасата и др.) и всички допълнителни захранвани уреди (като захранване на душ кабината, вентилатор в банята, рутер или суич за приемане на интернета, отопление в банята, захранване за алармената инсталация, ел. контакти и т.н.), така че ел. инсталaцията да се планира и изгради по най-правилния и ефективен начин за Вашите нужди. Ето защо е от изключителна важност предварително да се планира разположението на всеки елемент от електропреносната мрежа и пътят на кабелните трасета.

За да постигнем отличен ефект, извършваме прецизно планиране и оразмеряване преди изграждането на ел. инсталацията, така че тя да съдейства за правилната работа на всички консуматори в съответните помещения на сградата. За целта използваме висококачествени материали, кабели и инструменти, с чиято помощ постигаме крайната цел, а именно сигурна и функционална електроинсталация, която да бъде преди всичко и безопасна.

Нашият екип от електро техници консултира внимателно нашите клиенти преди започването на проекта, и по време на реализацията му, за да имат те представа какво би било най-удачно за тяхните нужди.

Извършваме монтаж на настилки като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
При нужда за ремонт на баня къртене на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно, демонтаж на старата санитария Нивелация на повърхностите и със саморазливащи се мазилки (полагане на замазка по пода или стените и обработката им с хидроизолационни материали) Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван (по желание) Полагане на хидроизолация и хидроизолационни материали Грундиране и обработка на всички повърхности за лепене Редене и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, ламинат, дърво, PVC и др. Монтаж на вътрешни и външни стенни облицовки
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
ЗАМАЗКИ, ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ
МОНТАЖ НА ВЪНШНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ, СТЕННИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ
ПОЛАГАНЕ И МОНТАЖ НА НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПО ВИД ПОДОВИ НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ – МРАМОР, ГРАНИТОГРЕС, ФАЯНС, ТЕРАКОТ, ТЕХНИЧЕСКИ КАМЪК, ЛАМИНАТ И ДР. ПОЛАГАНЕ НА ПОДОВИ ЗАМАЗКИ.
Извършваме полагане и монтаж на всякакъв вид подови и стенни настилки и облицовки във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
Подови замазки и нивелация;
Демонтаж на стари подови настилки и покрития;
Монтаж на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, всякакъв вид камък, ламинат и др. видове материали;
Монтаж на външни подови, стенни настилки и облицовки;
Обработката на повърхностите с хидроизолационни покрития;
Монтаж на парапети и прагове.

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом. Нашият екип от майстори ще превърне вашите идеи за банята в реалност, за да получите мечтания уют и комфорт. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и изисквания.
За всеки ремонтен проект, който сме наети влагаме огромен творчески потенциал и извършваме работата прецизно и качествено. За реализацията на Вашият ремонт – основен или козметичен, при наемането ни може да очаквате ремонтни услуги от компетентни майстори и професионалисти – електротехници, водопроводчици, майстори сухо строителство, плочкаджии, монтажници и т.н.
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
РЕМОНТ
НА БАНЯ
ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ
Къртене, чистене, извозване. Монтаж на ВиК, Монтаж на гипсокартон, Полагане на плочки, Монтаж на Бойлери, Перални, Осветителни тела.

Етапите при изграждане на нова баня изпълняваме в следната последователност:
Къртена и демонтаж на цялата ненужна санитария;
Отстраняване на старите лепила и мазилки по повърхностите;
При нужда ако се налага и демонтаж и смяна на ВиК инсталацията;
Ремонт на ел. инсталацията в помещението, вграждане на допълнителни електро елементи;
Полагане на замазки, обработка на повърхностите с хидроизолационни материали;
Изграждане на гипсокартонови конструкции или зидане пред главните тръбопроводи и моноблокове;
Лепене на плочки – фаянс, теракот, гранит и т.н.;
Монтаж на санитарни уреди – моноблок, мивки, смесители, душ системи, шкафове, огледала и др.;
Монтаж на душ кабини, душ панели, хидромасажни душ инсталации, вани и др.

Проектиране. Демонтаж на стари кухни. Изграждане на конструкцията на кухнята, монтаж на плотове и гърбове, монтаж на вратички, обков и аксесоари. Вграждане на LED осветление. Монтаж на мивки, смесители, уреди за вграждане.

Магазини за кухненска мебелировка и Електроуреди www.andi-design.eu
Огромно разнообразие от Домакинкси електроуреди, Кухненски мивки и смесители, Продукти за баня, Плотове и гърбове за кухня, Вратички за кухня, Кухненски аксесоари, Обков и Дръжки, и много други.

- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА
ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА
НАШ МАЙСТОР ПРОЕКТАНТ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО НУЖНО В ОПТИМАЛНИ СРОКОВЕ ДА РЕАЛИЗИРА ВАШИЯТ ПРОЕКТ ЗА КУХНЯ
Проектиране. Демонтаж на стари кухни. Изграждане на конструкцията на кухнята, монтаж на плотове и гърбове, монтаж на вратички, обков и аксесоари. Вграждане на LED осветление. Монтаж на мивки, смесители, уреди за вграждане.
Получавате пълна консултация и препоръки от наш майстор проектант;
Получавате безплатни съвети за изграждането от началния етап на проекта – оформлението, избор на материалите и покритията, подходящи търговци на кухнески материали;
Поемаме ангажимент за доставка и транспортирането на материалите;
При ваш избор поемаме ангажимент за реализирането на Електро и ВиК инсталациите.

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
ГИПСОКАРТОН И ОКАЧЕНИ ТАВАНИ
СУХО СТРОИТЕЛСТВО
ИЗГРАЖДАНЕ НА ОКАЧЕНИ И РАСТЕРНИ ТАВАНИ, ГИПСОКАРТОНОВИ КОНТРУКЦИИ
Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване.
Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури;
Изправяне на стени, направа на скарата, обшивки и монтаж на конструкцията;
Вграждане на скрити осветления, токоизправители, ключове и контакти;
Окабеляване и монтиране на електроелементите зад и пред конструкцията;
Полагане на вътрешна топлоизолация в конструкцията при необходимост;
Завършителен процес чрез полагане на стандартни и нестандартни мазилки, шпакловки и боядисване.

Извършваме всякакъв вид ремонт, свързан със завършване на готова повърхност във вътрешната и външната част на сградата при стената, пода, тавана
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
МАЗИЛКИ, ШПАКЛОВАНЕ, БОЯДИСВАНЕ
ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
МАЗИЛКИ, ПАКЛОВАНЕ, БОЯДИСВАНЕ, МОНТАЖ НА LED ОСВЕТЛНИЕ, МОНТАЖ НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА, САНИТАРИЯ, ЕЛЕКТРОУРЕДИ
Грундиране на стени и тавани, полагане на мрежа за заздравяване. Изправяне на криви стени с гипсокартон или слоеве шпакловане. Нансяне на естандартни външни и вътрешни декоративни мазилки. Боядисване. Монтаж на осветителни тела, LED осветление, контакти, ключове. Ремонт и поддръжка на домашни и корпоративни ел. табла.
Обръщане на врати и прозорци;
Полагане на изравняваща мазилка за нивелиране и изправяне на повърхностите на тавана, стените, пода;
Монтаж на гипсокартон по стени и тавани;
Монтаж на предстенни обшивки с импрегнирани плоскости от гипсокартон, куфари от гипсокартон;
Грундиране и полагане на основните шпакловки;
Монтаж на окачeни и растерни тавани и стенни облицовки;
Изграждане на окачен таван с лунички (по желание);
Полагане на фини и и нестандартни шпакловки преди боядисването;
Боядисване или лепене на стенни облицовки;

Зидарии, вътрешни и външни стени, груб строеж с тухли. Извършваме всякакъв вид изграждащи и заграждащи конструкции
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
ЗИДАРИИ
ЗИДАРИИ, ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ СТЕНИ, ГРУБ СТРОЕЖ С ТУХЛИ
ИЗВЪРШВАМЕ ВСЯКАКЪВ ВИД ИЗГРАЖДАЩИ И ЗАГРАЖДАЩИ КОНСТРУКЦИИ
Зидане на балкони, врати и прозорци. Вътрешни и външни зидарии. Изграждане на вътрешни и външни преградни конструкции. Вътрешни и външни подови замазки.
Изграждаме всякакви видове вътрешни и външни зидарии и конструкции;
Зидане на тераси и балкони с итонг или тухли;
Зидане и изграждане на оградни и преграждащи съоръжения;
Зидане и разделяне на отделни помещения и вътрешни или външни самостоятелни постройки;

Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон
- РЕМОНТНИ УСЛУГИ -
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ
ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА
ПОСТАВЯМЕ ВЪНШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – СЪС СОБСТВЕНО СКЕЛЕ И ОТ АЛПИНИСТИ
Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон.
Предлагаме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради;
Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради;
За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон;
Поставяме външна топлоизолация – със собствено скеле и от алпинисти.

Twitter